Hoe met een pup deelnemen in de 'puppy-klas' ? 

 

Geregeld krijgt onze hondenschool de terechte vraag om informatie te verstrekken hoe je met een jonge pup terecht kan in de zogenaamde 'puppy-klas' ... 

 

Vooreerst dient je hondje al de nodige, verplichte inentingen gekregen te hebben van de dierenarts vooraleer je ermee naar de hondenschool kan komen. De laatste inenting wordt gegeven omstreeks de 12 de week. Als je dierenarts zegt dat je hond er voor een jaartje tegen kan, is dit het sein om met ons contact op te nemen. 

 

Op een les- of trainingsdag : woensdag van 19.00 uur tot 19.45 uur en vrijdag van 19.00 u. tot 20.00 uur  meld je je aan op het secretariaat in onze kantine. Best dat je een kwartier of 20 minuutjes voor aanvang van de les inschrijft. Hier krijg je dan verdere informatie omtrent de lessen en het jaarlijks lidmaatschap. 

 

Je kan de lessen enkel volgen door lid te worden van onze hondenschool en dit gedurende een gans jaar. Het jaarlijks lidmaatschap bedraagt 80 euro  +  10 euro  verplichte socialisatietest voor het 1ste jaar. Verleng je het lidmaatschap voor een volgend jaar kost dit je nog slechts 60 euro. 

Hiermee kan je dus een gans jaar de lessen tweemaal per week volgen. Je bent dan ook als lid verzekerd in onze club. Een sluitingsperiode hebben we niet. 

 

Een 2de geleider met hetzelfde hondje betaalt ook het 1ste jaar 80 euro lidgeld (zonder de socialisatieproef, die eenmalig wordt afgenomen). 

De geleider betaalt het lidgeld, niet de hond ! Een 2de of 3de hond met dezelfde geleider zijn dus gratis. 

 

Wat breng je mee bij inschrijving ? 

* Het medisch boekje van je hond 

* Cash en contant te betalen (niet door overschrijving, niet met bankkaart !) 

* Een gepast leibandje (zeker geen gareeltje) 

* Een speeltje waar je hondje dol op is 

* Kleine koekjes als beloningssysteem 

* Het hondje zelf : je kan onmiddellijk deelnemen aan de les 

 

Nog dit : gratis proeflessen geven we niet meer. Een kijkje komen nemen zonder in te schrijven, mag je zo vaak als je wil en kost niets. 

 

Hopelijk mogen we jou met je nieuwe pup (of oudere hond) verwelkomen en inschrijven als lid van onze hondenschool ...