Het Doel

 

In onze hondenschool staat het plezier van de hond en het baasje centraal. Wanneer je puppy 3 maanden oud is, en al zijn inentingen heeft gehad, kan je aan de slag!

 

In een groene omgeving worden jij en jouw hondje tijdens groepslessen de beginselen van de gehoorzaamheid bijgebracht. De instructeurs staan je met raad en daad bij om van je viervoeter een trouwe en gehoorzame hond te maken.

 

Dit alles verloopt in een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Deze leuke sfeer is ook terug te vinden in onze kantine waar je bij een glaasje nog gezellig kan nakeuvelen.

 

 

 

Kortom, voor iedereen wat wils!!!!!

Wat leer je in onze hondenschool?

Als je voor een hondenschool kiest waar de discipline 'Gehoorzaamheid' aangeleerd en geoefend wordt, dan maakt de lesgever je gaandeweg wijs hoe je met je hond dient om te gaan. Je leert hier hoe je met je viervoeter moet wandelen, je leert je hond bevelen uit te voeren, hoe je hond op jou moet wachten en hoe hij/zij naar jou moet lopen als je erover roept.

Daarnaast kan je je hond aanleren om een voorwerp te zoeken en dit te laten brengen.

Verder wordt er ook aandacht besteed aan de sociale omgang van je hond met andere honden, met andere mensen en in het verkeer.

Kortom het basispakket 'Gehoorzaamheid' omvat een waaier aan onderdelen, die er in z'n geheel voor zorgen dat je een hond hebt die naar je luistert, waarmee je overal op een rustige manier kan gaan wandelen, een gehoorzame vriend die gehecht is aan zijn baasje !

Een goede hond kan je kopen, maar het kwispelen van zijn staart niet ...Wat bieden wij onze leden?

  • Een erkende hondenschool (Sint Hubertus) die de discipline “gehoorzaamheid” aanbiedt
  • Wegwijs maken van iedere hondenliefhebber met zijn of haar hond
  • Aandacht voor iedere hondenliefhebber en elk hondenras
  • Geëngageerde en gemotiveerde instructeurs
  • Mogelijkheid tot behalen sociaal attest en brevet
  • Leuke activiteiten (wandelingen, mosselfeest, …)
  • Een gezellige kantine